Lief klein mannetje …

Zaterdagochtend 14 maart ga ik voor het eerst op pad voor Early Birds. Ik mag een klein mannetje gaan fotograferen. Kai is een ventje van nu 30 weken, geboren met 25 weken.

Kai zou samen ter wereld komen met zijn broertje Jim. Helaas heeft zijn broertje het niet gered in de buik. Kai trappelde er op dat moment, letterlijk en figuurlijk, voor om ter wereld te komen. Het blijkt een enorm vechtertje te zijn en doet er alles aan om zo snel mogelijk groot en sterk te zijn zodat hij met zijn ouders mee naar huis kan. Maar de eerstvolgende stap is de verhuizing naar het Ter Gooi ziekenhuis, een stuk dichterbij huis.

Maar het gaat heel erg goed met hem en heeft weinig tot geen complicaties. Hij groeit hartstikke goed en is volgens zijn ouders al twee keer zo groot als bij zijn geboorte.
Zijn papa en mama vertellen vol trots over hun kleine, o zo gewenste, mannetje. En trots mogen ze zeker zijn op dit lieve kereltje.

Ik vond het een voorrecht om dit prachtige gezinnetje op de foto te mogen zetten en Nancy en Barry .. ik wens jullie dan ook álle geluk van de wereld met jullie mooie zoontje.

Liefs, Agnes
PROMO foto AW

Share on Facebook
Share on LinkedIn

Geplaatst in Blog