Geboortefotografie

Prachtige momenten in je leven zijn natuurlijk het verwachten van een kindje, het krijgen van een kind en natuurlijk ook het hebben van een kind/kinderen.

De geboorte van je kindje is een groots moment in je leven, een heel bijzondere gebeurtenis. En dat kan ik voor jullie vastleggen. Vaak ontgaat je tijdens de bevalling een hoop, het is een emotionele gebeurtenis welke vaak, voor grote delen, in een roes voorbij gaat.

Ik kan van dit prachtige moment voor jullie een mooie professionele fotoreportage maken. De eerste bijzondere kennismaking met je kindje wordt vastgelegd maar ook alle momenten om de bevalling heen zullen mij niet ontgaan zoals o.a. de weeën, de emoties die bij een geboorte komen kijken, de controles van jullie kindje maar ook de eerste ontmoeting van jullie naaste familie met jullie zoon of dochter etc. Voorop staat dat het jullie moment is en ik zal dan ook zo onzichtbaar mogelijk mijn werk doen, de bekende ‘fly on the wall’.

Daarnaast zal ik mooi verhaal schrijven over jullie bevalling. Vaak zijn er dingen die je niet onthoudt, je ontgaan en/of vergeet. Door deze reportage en het verhaal kun je later op elk moment nog eens rustig de foto’s bekijken en/of nalezen hoe deze bijzondere gebeurtenis is verlopen.

Hebben jullie belangstelling voor een geboorte fotoshoot? Of zijn jullie in eerste instantie nieuwsgierig hoe dat nou werkt? Neem gerust contact met mij op, ik vertel jullie graag in een persoonlijk gesprek wat ik voor jullie kan betekenen.

 Ook voor andere mogelijkheden als een Just Born shoot of een New Born shoot kun je bij mij terecht.

Prijzen:
Geboorte shoot            –   € 925,00
Geplande keizersnee   –  € 850,00

De prijzen zijn incl.:
– professionele nabewerking van de foto’s
– foto’s (met een minimum van 100 foto’s) op hoge resolutie op een USB
stick
–  foto’s bewerkt naar zwart/wit
– een klein presentje

– reiskosten tot 25 km. vanaf Vijfhuizen, daarbuiten 0,40 ct/km
 ..
(excl. parkeerkosten en locatiekosten)

Foto’s gemaakt door Agnes Weber zijn door haar zonder toestemming vrij te gebruiken voor promotiedoeleinden van Agnes Weber Fotografie.
Het is niet toegestaan mijn foto’s publiekelijk te gebruiken zonder naamsvermelding

Klik hier voor meer geboortefotografie foto’s

160521 Promotie met watermerk012160521 Promotie met watermerk011160312 Geboorte Quinn Volgnummer (1)-211 KL

 

 

 

Share on Facebook
Share on LinkedIn