Newborn

Het vastleggen van jullie kostbaarste bezit

Een newbornfotoshoot vindt plaats in de eerste twee weken nadat jullie kindje is geboren. Baby’s slapen de eerste twee (drie) weken nog erg veel en zo kunnen we jullie kindje in op een mooie pure manier vastleggen terwijl het heerlijk in dromenland is. 

Een newbornshoot kan over het algemeen kan vrij lang duren omdat we het rustig aan doen om ook de rust bij jullie kindje te bewaren. Het kan zijn dat jullie baby erg wakker is (wat uiteraard óók mooie foto’s zal opleveren) dan wachten we gewoon totdat hij/zij weer lekker slaapt, maar ook kan het last hebben van krampjes, wil het toch nog wat voeding hebben of heeft een schone luier nodig. We wachten hier gewoon rustig op totdat de kleine weer lekker slaapt. Jullie baby moet zich uiteraard op ieder moment lekker op zijn/haar gemak voelen.
Ik zal de fotoshoot bij jullie thuis komen doen, lekker in eigen omgeving en misschien ook handig als je nog niet zo fit bent na de bevalling.

Hebben jullie belangstelling voor een newbornfotoshoot neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie. Ik leg jullie graag uit wat de mogelijkheden zijn. Mochten jullie een afspraak willen maken adviseer ik jullie dit al te doen tijdens de zwangerschap.

De prijs voor een newbornshoot is: € 245,=

De prijzen zijn incl.:
– professionele nabewerking van de foto’s
– 10 digitale bestanden op hoge resolutie
– een klein handtas boekje met foto’s
– reiskosten tot 25 km. vanaf Vijfhuizen, daarbuiten 0,40 ct/km
(excl. parkeerkosten en locatiekosten)

 Voor meer digitale bestanden, afdrukken, een fotoboek(je), een canvas, plexiglas, hout of anderszins maak ik graag een passende offerte.

 

Foto’s gemaakt door Agnes Weber zijn door haar zonder toestemming vrij te gebruiken voor promotiedoeleinden van Agnes Weber Fotografie.
Het is niet toegestaan mijn foto’s publiekelijk te gebruiken zonder naamsvermelding


 

Share on Facebook
Share on LinkedIn